Woningen

De appartementen in Beach House Scheveningen zijn ontworpen met de nadruk op licht, ruimte en transparantie. Door de wandhoge schuifpuien lopen binnen en buiten volkomen natuurlijk in elkaar over. Vanaf de royale terrassen en balkons strekt het spectaculaire uitzicht over zee zich uit. Het glazen atrium en het afgewogen bezonningsplan zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid en krijgen een kwalitatief zeer hoogwaardige en luxe afwerking.


Klik in de onderstaande afbeelding voor de plattegronden van de units en een grotere versie van de afbeelding.

Beach House heeft vijf woonlagen met ieder vier geheel gelijkvloerse appartementen. Woonoppervlakken variëren van 111 vierkante meter tot 135 vierkante meter. Per appartement is er één parkeerplaats beschikbaar. De appartementen hebben als bestemming ‘short stay’—dat houdt in dat zij niet bedoeld zijn voor permanente bewoning, maar als tweede woning.